Gevorderdencursus Joomla!

Niet meer weg te denken in ons cursusaanbod, de Gevorderdencursus Joomla. De eerste cursusavond van dit seizoen is op dinsdag 24 september 2019.
In 9 bijeenkomsten onder andere aandacht voor:

  • Uitbreiden van de mogelijkheden van Joomla met extensies
  • Enige basiskennis van templates
  • Meertalige website
  • Toegangsrechten
  • Veiligheid van je website
  • Zoekmachineoptimalisatie

Deze cursus sluit qua niveau aan op het einde van de Starterscursus Joomla . Basisvaardigheden zoals het aanmaken van artikelen, menu-items en categorieën en het werken met modules worden als bekend verondersteld.

Wat is Joomla?

Met Joomla is het maken van een eigen (CMS gestuurde) website binnen bereik gekomen voor ieder die zich er in wil verdiepen. Joomla is open source software en is gratis te downloaden van internet. Joomla heeft veel mogelijkheden voor zowel de beginnende gebruiker, de gevorderde hobbyist als voor de webprofessional. Joomla wordt ontwikkeld en onderhouden door 's werelds grootste open source community.

basiscursus

Joomla wordt gebruikt door 3,3% van alle websites wereldwijd, variërend van een kleine hobbysite tot aan bedrijven als Ebay, Ikea, Sony, MTV en Exact. Meer dan 3000 overheidswebsites wereldwijd en ook de websites van de Verenigde Naties draaien onder Joomla.

De organisatie

De organisatie van de Gevorderdencursus Joomla is in handen van Eric Beernink als cursusleider. Hij wordt daarbij geassisteerd door Frits Schippers.

De cursus

Het programma en informatie voor cursisten van de Gevorderdencursus Joomla is op onze website te vinden. Om te oefenen raden wij cursisten aan een eigen domein te nemen en op dat domein een oefenwebsite te installeren. Nadere info hierover op de eerste cursusbijeenkomst. Ook kunnen cursisten gebruik maken van een chatgroep in de app 'Telegram' voor informatie en het, tussen de cursusavonden door, stellen van vragen.

Plaats en tijdstip

De Gevorderdencursus Joomla! vindt plaats op iedere 4e dinsdag van de maand (september t/m mei), ‘s avonds van 19.30-22.00 uur in zalencentrum Trinitas, Coehoorn van Scheltingaweg 1, 8442 EZ Heerenveen. Let op: alleen in december 2019 vindt de cursus op de 2e dinsdag plaats!

Aanmelden

Het aantal deelnemers van de cursus is minimaal 8 en maximaal 15. Het cursusgeld voor het cursusseizoen 2019-2020 bedraagt € 150,-.

Contact

Voor vragen zijn wij te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

meld je nu aan voor de Gevorderdencursus joomla!

HCC-Joomla! Heerenveen