HTML en CSS-cursus

Onze HTML en CSS-cursus is een praktijkgerichte training. Na de cursus heb je voldoende handvatten om met Joomlatemplates aan de slag te gaan, maar hij kan ook prima worden gevolgd als je alleen kennis wilt opdoen van de webtalen HTML5 en CSS3. De eerste cursusavond is op 11 september 2018.

htmlcssIn 9 bijeenkomsten wordt een stevige basis van de webtalen HTML5 en CSS3 gelegd. Of je nu een statische website hebt of een website met een CMS als Joomla, geen enkele website kan bestaan zonder HTML. Met CSS kun je je webpagina verder opmaken met bijvoorbeeld (achtergrond-)kleuren, randen, lettertypes, grootte van het lettertype enz. Als je zelf de controle wilt over het uiterlijk van je website of zelf een template wilt maken of aanpassen, kun je niet zonder kennis van deze webtalen.

De organisatie

De organisatie van de HTML en CSS-cursus is in handen van Benno Stulemeijer als cursusleider. Hij wordt daarbij geassisteerd door Rineke Rottiné.

De cursus

Het programma en informatie voor cursisten van de HTML en CSS-cursus Joomla is op onze website te vinden. Cursisten kunnen gebruik maken van en chatgroep in de app 'Telegram' voor informatie en het, tussen de cursusavonden door, stellen van vragen.

Plaats en tijdstip

De cursus vindt plaats op iedere 2e dinsdag van de maanden september t/m mei, ‘s avonds van 19.30-22.00 uur in zalencentrum Trinitas, Coehoorn van Scheltingaweg 1, 8442 EZ Heerenveen. Let op: alleen in januari 2019 vindt de cursus op de 3e dinsdag plaats!

Aanmelden

Het aantal deelnemers van de cursus is minimaal 8 en maximaal 15. Het cursusgeld voor het cursusseizoen 2017-2018 bedraagt € 145,-.

Contact

Voor vragen zijn wij te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meld je nu aan voor de HTML en CSS-cursus!

HCC-Joomla! Heerenveen