Starterscursus Joomla!

Al een aantal jaren een succes, onze Starterscursus Joomla. Ook het komende seizoen bieden we een nieuwe groep de gelegenheid zich de basisbeginselen van het maken en beheren van een website met Joomla eigen te maken. De Starterscursus Joomla start op dinsdag 24 september 2019. In 9 bijeenkomsten wordt de basis om een eigen website met Joomla te maken en te beheren gelegd.

Wat is Joomla?

Met Joomla is het maken van een eigen (CMS gestuurde) website binnen bereik gekomen voor ieder die zich er in wil verdiepen. Joomla is open source software en is gratis te downloaden van internet. Joomla heeft veel mogelijkheden voor zowel de beginnende gebruiker, de gevorderde hobbyist als voor de webprofessional. Joomla wordt ontwikkeld en onderhouden door 's werelds grootste open source community.

basiscursus

Joomla wordt gebruikt door 3,3% van alle websites wereldwijd, variërend van een kleine hobbysite tot aan bedrijven als Ebay, Ikea, Sony, MTV en Exact. Meer dan 3000 overheidswebsites wereldwijd en ook de websites van de Verenigde Naties draaien onder Joomla.

De organisatie

De organisatie van de Starterscursus Joomla is in handen van Berend Bouma als cursusleider. Hij wordt daarbij geassisteerd door Feike Mulder.

De cursus

Het programma en informatie voor cursisten van de Starterscursus Joomla is op onze website te vinden. Om goed thuis te raken in de mogelijkheden die Joomla biedt, krijgt iedere cursist de beschikking over een eigen oefensite. Ook kunnen cursisten gebruik maken van een chatgroep in de app 'Telegram' voor informatie en het, tussen de cursusavonden door, stellen van vragen.

Plaats en tijdstip

De Starterscursus Joomla! vindt plaats op iedere 4e dinsdag van de maanden september t/m mei, ‘s avonds van 19.30-22.00 uur in zalencentrum Trinitas, Coehoorn van Scheltingaweg 1, 8442 EZ Heerenveen. Let op: alleen in december 2019 vindt de cursus op de 2e dinsdag plaats!

Aanmelden

Het aantal deelnemers van de cursus is minimaal 8 en maximaal 15. Het cursusgeld voor het cursusseizoen 2019-2020 bedraagt € 150,-.

meld je nu aan voor de Starterscursus joomla!

Contact

Voor vragen zijn wij te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

meld je nu aan voor de Starterscursus joomla!

HCC-Joomla! Heerenveen